Sawon Woimalaitos Facebook sivu. Auton optimointi Kuopiossa

Uutuus: DPF pesu

palvelumme
DPF Pesu

Puhdista tukkeutunut hiukkassuodatin – DPF pesulla.

Moottorin karstoittuminen aiheuttaa monenlaisia huolia ajan mittaan, esimerkkeinä lisääntynyt polttoaineenkulutus, tehohäviö ja ylimääräiset sivuäänet. Nykyaikaisessa dieselmoottorissa on monia erilaisia päästöjä vähentäviä järjestelmiä (esim. EGR, DPF ja AdBlue) jotka muodostavat kokonaisuuden, jonka oikeanlainen toiminta on oleellinen koko moottorin toiminnan kannalta. Kaikissa olosuhteissa nämä järjestelmät eivät kuitenkaan aina pelaa kuten tehtaalla on suunniteltu.
Ajettaessa lyhyitä matkoja pienehköillä nopeuksilla taajamassa moottori ei pääse lämpenemään oikeaan käyntilämpötilaansa. Tällöin hiukkassuodattimen puhdistuspoltto eli regenerointi ei välttämättä pääse toimimaan ja suodatin tukkeutuu ennenaikaisesti. Tukkeutunut hiukkassuodatin voi rikkoa ahtimen ja vaurioittaa moottoria. Tämä on kuitenkin ennaltaehkäistävissä ja korjattavissa oikealla kalustolla tehdyllä koneellisella hiukkassuodattimen pesulla.
Sawon woimalaitos

DPF:n puhdistus ehkäisee useilta harmeilta!

Sawon Woimalaitos pesee DPF-suodattimen nimenomaan sitä varten tehdyllä koneella käyttäen biohajoavia ja ympäristöä rasittamattomia pesuaineita.

Voit toimittaa meille irrotetun hiukkassuodattimen tai jättää autosi toimenpidettä varten meille avaimet käteen-palveluna. Dokumentoimme suodattimen virtauksen ennen ja jälkeen pesun.

Samalla hoituu vaikkapa öljynvaihto tai muu huoltotyö sovittaessa.
Varaa aika
Sawon woimalaitos

Mitä DPF-pesu maksaa?

DPF-pesu henkilö- ja pakettiautoihin 295:- ja raskaaseen kalustoon tapauskohtaisesti. Irrotus- ja kiinnitystyöt veloitetaan erikseen toteutuneen ajan mukaisesti 70:- / h.
Voit myös lähettää suodattimen meille pestäväksi, mahdolliset rahtikustannukset lisätään hintaan.Soita tai laita viestiä yhteydenottolomakkeella ja kysy lisää!
Varaa aika